روز سه شنبه 20 اسفند ماه ادامه جلسه رسیدگی به بودجه شهرداری در صحن اصلی شورای اسلامی شهر اراک برگزار شد که قبل از پرداختن به بودجه دو موضوع طلب پیمانکاران ازشهرداری و کرایه تاکسی ها مورد برسی قرار گرفت.
حضور موش در شهرها چهره شهر را به هم میزند اما، ظاهراً از بین بردن آنها به قدری دشوار است که مدیران شهری را از تلاش برای از بین بردنشان منصرف کرده است.
با نزدیک شدن به سال نو همه مردم در تکاپو و خانهتکانی هستند و مسئولان شهری نیز برای استقبال هرچه باشکوهتر از بهار اقدامات نظافتی و زیباسازی شهری را در رآس امور قرار میدهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، اراک تازه کلانشهر شده با قدمتی در حدود دو قرن هنوز با چالشهای بسیاری در امور شهری مواجه است که یکی از این چالشها حضور موش در سطح شهر است که به راحتی در میان شهروندان شهر در رفتوآمد هستند.
طبق نظرات کارشناسان بهداشت محیط، رسیدگی به وضعیت موشها در شهر اراک از دو جنبه بهداشتی و اقتصادی قابل اهمیت است. جمعیت و زاد و ولد موشها بسیار زیاد است، به طوری که تعداد دقیق آنها قابل برآورد نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، حمایت و احترام به حقوق حیوانات یکی از اصولِ انسانی و شهروندی است که حتی در دین اسلام نیز به آن اشاره شده است اما به تازگی گروهی در شهر اراک در زمینه حمایت و درمان حیوانات بیمار و مجروح فعالیت خود را آغاز کرده است.
شهر اراک و استان مرکزی نه بیمارستانی برای مداوای حیوانات دارد و نه مرکزی که از حیوانات بیمار که دیگر قادر به بازگشت به طبیعت نیستند، نگهداری شود اما انسان هایی هستند که خودشان آستین هایشان را بالا زده اند و این مهم را با هزینه شخصی و امکانات خود بر عهده گرفته و محل زندگی خود را تبدیل به پناهگاهی برای حیوانات بی پناه کرده اند.
عبدالرضا خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و شروع خانه تکانی گفت : مصرف آب در ماه اسفند با افزایش چشمگیری همراه است.
کم نیستند کودکانی چون آیلار و هم سن و سالهایش در اراک که امروز بیماری سرطان سوهان روح تن کوچک و رنجورشان شده و دراین روزها که همه دختر بچه ها فکر و ذهنشان در پی خرید کفش های نو و پیراهن های توردار و زیبا بوده و گرفتن بهترین کادوی عیدی را آرزو می کنند تمام آرزوهای آیلار کوچولو و 160 دوست هم سن و سال دیگرش در سلامتی بیماران خلاصه می شود.