اراک; کلانشهر من

به امید شهری آباد و پاک برای تمام اراکی ها

اراک; کلانشهر من

به امید شهری آباد و پاک برای تمام اراکی ها

عکسهایی از اراک


در سرمای زمستانی اراک حواسمان به حیوانات باشد!


غذارسانی به پرندگان میهمان تالاب میقان - اراک

یخ زدن دریاچه پشت سد هندودر

شکار و شکارچی - اراک

توزیع سوخت بنزین یورو4 در اراک آغاز شد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی از توزیع سوخت بنزین یورو4 در اراک مطابق با استانداردهای جهانی برای نخستین بار خبر داد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، جمشیدی در جمع خبرنگارانگفت: هم‌اکنون روزانه یک میلیون و 500 هزار لیتر بنزین در استان توزیع و مصرف می‌شود که از این میزان 450 هزار لیتر سهم کلانشهر اراک است.

وی تصریح کرد: بهره‌مندی اراک از سوخت استاندارد حق مردم است که خوشبختانه شاهد تحقق این مهم در این شهر هستیم و از این پس بنزین یورو4 در اراک توزیع خواهد شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان مرکزی با بیان اینکه این بنزین از تولیدات پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند است، گفت: در حال حاضر علاوه بر شهر اراک این نوع سوخت به شهرهای کرج و تهران نیز ارسال می‌شود و کرج روزانه چهار میلیون و تهران هفت میلیون و 500 هزار لیتر بنزین دریافت می‌کنند که در صورت درخواست سایر شهرها این استان از آمادگی لازم برای تامین این نوع سوخت برخوردار است.

جمشیدی ادامه داد: قیمت تمام شده توزیع این نوع بنزین هیچ تفاوتی با بنزین معمولی نداشته و به قیمت بنزین معمولی عرضه می‌شود.

به گفته وی، این نوع سوخت مزیت‌های بسیاری دارد که کاهش آلودگی هوا ناشی از احتراق بنزین در خودروها با اکتان 92، وجود ترکیبات گوگرد زیر 100 پی‌پی‌ام و کاهش ترکیبات حلقوی هیدروکربن‌ها به زیر یک درصد از مزایای این نوع سوخت به شمار می‌رود.
جمشیدی همچنین از آمادگی لازم برای تامین بنزین یورو4 مورد نیاز تمام جایگاه‌های عرضه سوخت اراک خبر داد.

بازاریان در حفظ و احیای بازار تاریخی اراک مشارکت کنند

سرپرست میراث فرهنگی مرکزی گفت: حفظ و احیای بازار تاریخی اراک نیازمند مشارکت و توجه جدی بازاریان است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمحسن رحمتی در جلسه مشترک اداره کل میراث فرهنگی، شهرداری بافت تاریخی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توجه به حفظ آثار تاریخی و باستانی امر بسیار مهمی است که باید به صورت جدی به آن پرداخته شود.



وی افزود: در بهسازی و نوسازی شهرها بافت‌های تاریخی به عنوان هویت و تبلور فرهنگ شهری دارای اهمیت هستند.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مرکزی  تصریح کرد: آثار ملی متعلق به همه مردم بوده و آثار تاریخی و باستانی سرمایه‌های ملی هستند و نگهداری از این آثار نگهداری از هویت و تاریخ کشور است.

رحمتی بافت‌های تاریخی را هویت و تبلور فرهنگ شهری دانست و گفت: در استان بافت‌های تاریخی و آثار باستانی بسیار با ارزشی وجود دارد که ایجاد روش‌هایی مناسب برای بهسازی، ساماندهی، حفظ و احیای این بافت‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: آثار تاریخی و باستانی نقش مهمی در شناسایی هویت افراد جامعه دارد و همه باید در حفظ و حراست از این آثار خود را سهیم بدانند.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مرکزی با اشاره به برگزاری همایش یک روزه به منظور معرفی ضوابط بافت‌های تاریخی و آشنا کردن مشاوران و مهندسان با الگوهای صحیح طراحی در بافت‌های تاریخی گفت: این همایش با دعوت از اساتید معماری و مرمت و مشارکت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی به زودی برگزار می شود.

وی افزود: تهیه نقشه کاربری، نحوه مالکیت مغازه‌ها، احیای کاروانسراها و تیمچه‌های غیر فعال از برنامه‌های این اداره در راستای حفظ بازار اراک است.